İçeriğe geç

Hesabınızı sildiğinizde verilerinize ne olur?

Gizlilik ve güvenlik

Hesabınızı sildiğinizde SadaqaNow kişisel bilgilerinizi hesaptan kaldırır, üyeliklerinizi sona erdirir ve oturumunuzu her yerde hemen kapatır. Bir cemaate ait olan her şey cemaatte kalır.

Neler silinir

  • Ad, kullanıcı adı, e-posta adresi, telefon, adres ve doğum tarihi
  • Kuruluşunuz ve diliniz
  • Şifreniz, Google bağlantısı ve yedek kodlarıyla birlikte iki adımlı doğrulama
  • Son girişleriniz ve hatırlanan cihazlar
  • Tüm cihazlardaki tüm oturumlar

Cemaatlerinize ne olur

  • Üyelikleriniz tüm cemaatlerde, sanki ayrılmışsınız gibi kendiliğinden sona erer. Cemaatin Etkinlik kaydı bunu kayda geçirir.
  • E-posta adresiniz kabul ettiğiniz davetlerden de silinir.
  • Cemaatlerinizden önceden ayrılmanız gerekmez. Yalnızca bir cemaatin sahipliğini önceden devredersiniz, aksi halde hesabınız silinemez.

Neler korunur

  • Cemaatlerinizin bağışlar, kampanyalar, ekranlar ve şablonlar gibi verileri. Bunlar cemaate aittir.
  • Cemaatin Etkinlik kaydı. Bu kayıt bir kanıttır ve silinmez.
  • Yasal olarak saklamak zorunda olduğumuz veriler, örneğin faturalar. Ayrıntılar, yalnızca Almanca olarak mevcut olan gizlilik bildirimimizde yer alır.

Peki ya cemaatin kendisi?

Gönderilmiş bir cemaat Studio'da silinemez. Kendiniz yalnızca bir taslağı silebilirsiniz. Aboneliği sona ermiş bir cemaat de otomatik olarak silinmez. Hangi yolların olduğu Bir cemaati silebilir miyim? makalesinde anlatılıyor.

İlgili makaleler

“Gizlilik ve güvenlik” hakkında daha fazlası

Başka sorunuz mu var?

Bize info@sadaqa-now.de adresine yazın ve cemaatinizin adını belirtin. Böylece size en hızlı şekilde yardımcı olabiliriz.